EL VALOR DE LA EXPERIENCIA

jueves, 26 de junio de 2014

Us informen dels  Actes Semana de la Dignitat:   
 PER UNA CATALUNYA SENSE ATUR, POBRESA I DESIGUALTAT
Les polítiques de retallades socials, les reformes laborals que destrueixen ocupació i eliminen drets a la classe treballadora, que apliquen els governs d'Espanya i Catalunya al servei dels dictats de la Troica, dels interessos de la Banca i de les grans empreseshan provocat l'atur massiu i han abocat a la pobresa a milions de persones a mesura que s'esgoten les prestacions i subsidis d'atur.
De la mà de la desocupació, la pobresa i les retallades socials  centenars de milers de persones són desnonades del seu habitatge, no tenen accés a una alimentació adequada o pateixen el tall del subministrament d'aigua, gas i electricitat per impagament.
És hora de  mobilitzar-se de manera permanent pels nostres drets. Drets enunciats en les pròpies lleis que no es compleixen. Drets que la ciutadania desenvolupa a través d'Iniciatives Legislatives com la de la Renda Garantida de Ciutadania, que va recollir 121.191 signatures, i que recentment s'ha presentat al Parlament de Catalunya per al seu debat i aprovació.El finançament d'aquest dret mitjançant una major pressió fiscal sobre els més rics, els beneficis dels bancs i empreses, i el combat del frau fiscal, entre altres mesures possibles, tindria també un efecte reductor sobre la creixent i injusta desigualtat.
Si voleu participar en les activitats i mobilitzacions que tindran lloc:
Divendres 27 de juny 19:00 hores. Concentració davant de Catalunya Bank. Pl d'Antoni Maura amb Avda Catedral  per defensar una Banca Pública al servei dels drets socials i de la Renda Garantida de Ciutadania!
Dissabte 28 de juny 11:00 hores. Plaça del Rei. Sessió del Parlament Ciutadà. Exposició del projecte de llei de la Renda Garantida de Ciutadania i participació dels moviments socials i cívics
Entitats col·laboradores en la "Setmana de la Dignitat": Comissió promotora ILP Renda Garantida Ciutadana; Coordinadora d'Assemblees Treballadors/es en Atur de Catalunya; Aliança per la Sobirania alimentaria de Catalunya, APMA, ATTAC-Acordem, Campanya per una banca pública ética i social, Col.legi  de Treball Social de Catalunya, CONFAVC, Cornellà sense fronteres, DEMPEUS per la salut pública, FAVB, Front Civic, Marea Pensionista, Marxa Mundial Dones, PAH, Pastoral obrera de Catalunya, Parlament ciutadà; CCOO, CO.BAS, IAC, UGT, USOC; ACP, CUP, ERC, EUiA, ICV, PSC; Cristians pel Socialisme, XSUC-Socialisme21.

No hay comentarios:

Publicar un comentario